Aydin’da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma...

Aydin'da Hafızlık Ve Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmaları

hafızlık ve kur'an-ı kerimi güzel okuma yarışmaları

11 Mayıs 2019 - 13:11

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 09 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 09.00'da İlimiz Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonu'nda il genelinde din görevlileri arasında "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmaları" yapılmıştır.

Yarışma Komisyonunda İlimiz Müftüsü Ercan AKSU, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ASLAN, Koçarlı İlçe Müftüsü Ahmet MÜJDECİ, Aydın İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Ercan ATAŞ  ve İl Vaizi Salih TÜRKMEN yer aldı.

Hafızlık Yarışması'nda İlimiz Efeler İlçesi Küçük Sanayi İmam- Hatibi Adem GÖKÇİN, Kur'an-ı Güzel Okuma Yarışması'nda İlimiz Nazilli İlçesi Yunus Emre Camii Müezzin-Kayyımı Emin DEĞİRMENCİOĞLU ve kadın din görevlileri arasında yapılan Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda İlimiz Efeler İlçesi Külliye Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Merve GÜNAY birinci oldu. Yarışma sonunda dereceye girenlerle birlikte tüm yarışmacılara hediyeler takdim edildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri