Aydin’da Türk Islam Büyükleri Tanıtıldı

Aydin'da Türk Islam Büyükleri Tanıtıldı

türk islam büyükleri tanıtıldı

23 Ağustos 2021 - 18:00

Aydın İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik hazırlanan “Geçmişten İlham Al, Geleceğe Koş (Türk İslam Büyüklerinin Tanıyorum) projesi uygulandı.

Proje kapsamında Aydın il merkezi ve ilçelerindeki Kur'an kursunda eğitim gören çocuklara her hafta bir Türk-İslam büyüğü çevrimiçi olarak tanıtıldı.

Program sonunda gerçekleştirilen yarışmalar sonucunda başarılı olan çocuklara hediyeler verildi.

Ayrıca proje kapsamında yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocukların velilerine yönelik Din ve Ahlak Eğitiminde Ailenin Rolü” konulu veli seminerleri düzenlendi.

Bu çerçevede 4 hafta süren program ile her hafta binden fazla öğrenci bir İslam büyüğünü tanıma fırsatı buldu.

Projede Şeyh Edebali, İbni Sina, Piri Reis ve Uluğbey’i tanıtan sunumlar öğrencilere izlettirildi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...