Aydin’da Yaz Kur’ân Kursu Seminerleri

Aydin'da Yaz Kur’ân Kursu Seminerleri

yaz kur’ân kursu seminerleri

24 Temmuz 2019 - 18:02

24.07.2019 Çarşamba günü saat 10:00-12:30 arasında, Aydın İl Müftülüğü Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonu’nda, Yaz Kur’ân Kursu öğrencilerine yönelik ‘Mahremiyet Bilinci’, ‘Çevre Bilinci’ ve ‘Bağımlılıkla Mücadele’ seminerleri yapılmıştır.

‘Mahremiyet Bilinci’ ve ‘Çevre Bilinci’ seminerlerini ADRB Koordinatörü İl Vaizi Fatıma EKİZ, ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Seminerini Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü İl Vaizi İbrahim DURMAZ ve Efeler İlçe Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü  Üveyspaşa Cami İmam-Hatibi  Yüksel GÜLER yapmışlardır.

Seminere Külliye, Yavuz Sultan Selim ve Bedir Cami öğrencileri katılmıştır. Seminer sonunda öğrencilere, Yeşilay’dan temin edilen broşürler ve boyama kitabıyla birlikte İl Müftülüğümüz tarafından meyve suyu ve kek ikram edilmiştir.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri