Balikesir’da 15 Temmuz Etkinlikleri

Balikesir'da 15 Temmuz Etkinlikleri

15 temmuz etkinlikleri

23 Temmuz 2019 - 09:41

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebeti ile Balıkesir İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

14 Temmuz Pazar günü “Sabah Namazı Buluşması” ile başlayan etkinliklerimiz, 15 Temmuz günü Şehitlik ve Şehit Aileleri ziyareti ile devam etti. Aynı gün Alaca Mescid Camii’nde Aziz Şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okunarak 251 Hatmi Şerif’in Dua’sı yapıldı.

15 Temmuz akşamı  Valiliğimizce düzenlenen “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programına iştirak edildi ve Kur’an-ı Kerim okunarak Dua edildi. Saatler 00:13’ü gösterdiğinde bütün Camii’lerimizden Sela’lar okundu.

Yaz Kur’an Kurslarında “15 Temmuz Kardeşlik Etkinliği”, Cezaevleri ile Denetimli Serbestlik Müdürlükleri ve Personelimize yönelik “15 Temmuz Ruhu” konulu Konferanslar düzenlendi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...