Balikesir’da Balıkesir Il Müftüsü Sayın Celal Sürgeç...

Balikesir'da Balıkesir Il Müftüsü Sayın Celal Sürgeç Hocamız Görevine Başladı

balıkesir il müftüsü sayın celal sürgeç hocamız görevine başladı

18 Nisan 2021 - 09:40

ŞEHRİN MÜFTÜSÜ OLMAYA GELDİM.

Balıkesir İl Müftüsü Sayın Celal SÜRGEÇ görevine başladı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı İl Müftüleri Kararnamesi ile Kahramanmaraş Müftüsü iken, Balıkesir İl Müftülüğüne atanan Celal SÜRGEÇ yeni görevine başladı.

Müftülük önünde, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri ve daire personeli tarafından karşılanan İl  Müftümüz, görevi Müftü Vekili Hasan BAŞKIRIK’tan  devralarak, idari personel ile görüştükten sonra Zağnos Paşa Camii hazîresinde bulunan Balıkesir’in manevi değerlerine dua ederek göreve başladı. 

Göreve başlama dolayısıyla bir mesaj yayınlayan  Müftü SÜRGEÇ, şu ifadelere yer verdi:

03.01.2017 tarihinde başlamış olduğum Kahramanmaraş İl Müftülüğü  görevini, 09.04.2021 tarihinde tamamladım. 12.04.2021 Balıkesir’de İl Müftülüğü görevine başlamış bulunmaktayım. Milli Mücadelenin meşalesinin tutuşturulduğu; Sütçü İmamların, Aslan Beylerin, Ali Sezai Efendilerin diyarından Kuva-yı Milliye’nin meşalesinin tutuşturulduğu; İmam Birgivilerin, Hasan Basri Çantayların, Seyit Onbaşıların memleketi olan Balıkesir’e gelmiş bulunmaktayım. İnşallah Balıkesir'imiz de  yediden yetmişe tüm halkımıza din hizmeti götürmek için gayret göstereceğiz. Vatanımın bu güzel köşesinde personele müdürlük yapmaya değil şehrin müftüsü olmaya geldim..

Bu itibarla Balıkesirli halkımızdan dualar istirham ediyorum, kendilerine de gönülden dualar ediyorum. Yüce Rabbim  vazifemizde bizleri muvaffak eylesin, mahcup eylemesin.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti