Balikesir’da Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyasına Kur’an...

Balikesir'da Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyasına Kur’an Kurslarımızdan Destek

biz bize yeteriz türkiyem kampanyasına kur’an kurslarımızdan destek

18 Nisan 2020 - 09:40

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın; "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, Kur’an Kurslarımızdan da destek geldi.

Altıeylül ve Karesi İlçelerimizde faaliyette bulunan Kur’an Kurlarımızdan; Fatih Camii 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursu, 66 Evler Kur’an Kursu ve Paşaalanı Camii 4-6 Yaş grubu Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerimiz harçlıklarını kampanyaya bağışladı. İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN: "Zor günlerden geçtiğimiz herkesin malumudur. Zor günlerin ilacı bir olmak, beraber olmaktır. Birbirimize sahip çıkarak bu zor günlerin üstesinden geleceğiz inşaallah. Birlikte güçlüyüz. Ayrı gayrı olursan güçsüz düşeriz. Siz değerli hocahanım kardeşlerimizi ve sevgili yavrularımızı, öğrencilerimizi gösterdikleri bu anlamlı duruşlarından dolayı kutluyor, hepinizi tebrik ediyorum. Yüce Rabbim milletimizi ve vatanımızı daha beterlerinden korusun inşaallah.” dedi.

Daha sonra toplanan yardımlar İl Müftümüz Ramazan TOPCAN tarafından teslim alındı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”