Balikesir’da Dualarla Andık

Balikesir'da Dualarla Andık

dualarla andık

13 Ekim 2020 - 09:40

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından Zağnos Paşa Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Öğle namazı öncesi düzenlenen programda konuşan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Camilerimiz adeta yeniden dirildiğimiz, hayata tutunduğumuz yerlerdir. Buralar hakka, adalete, birlik ve beraberliğe öncü yerlerdir. Ana babayı sevmeyi, yetimi öksüzü korumayı, yetimin malına el uzatmamayı dahasını ifade edeyim adam olmayı biz buralardan öğrendik. Efendimizden buyana buraları koruduk, kolladık. Bundan sonra da koruyacağız inşaallah. Mihrabından minberine, kürsüsüne hizmet eden, safında el bağlayıp huzura duran, dualarımıza amin nidaları ile iştirak eden şu anda rahmet-i rahmana kavuşan değerli hocalarımızı, muhterem cemaatimizi rahmet ve dualarla anıyoruz makamları cennetler olsun inşeallah.” Dedi.

Program, İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN hocamızın vefat eden din görevlileri ile hayır hizmetlerinde yar ve yardımcı olup dar-ı bekaya göçmüş kardeşlerimizin ruhları için okunan Kur'an-ı Kerim'in duasını yapmasıyla sona erdi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı