Balikesir’da Dualarla Uğurladık

Balikesir'da Dualarla Uğurladık

dualarla uğurladık

17 Şubat 2021 - 09:40

Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde pkk’lı teröristler tarafından Şehit edilen Uzman Çavuş Ümit Gıcır, Altıeylül İlçemize bağlı Çandır Mahallesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah saatlerinde uçakla Balıkesir 9'uncu Ana Jet Üssü'ne getirilen Jandarma Uzman Çavuş Ümit Gıcır'ın naşı, helallık için önce Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan evlerine oradan da Altıeylül İlçemize bağlı Çandır Mahallesi'ne getirildi.

İl Müftümüz Sayın Ramazan Topcan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Şehit Uzman Çavuş Ümit Gıcır, Çandır Mahalle Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Aziz Şehidimiz başta olmak üzere bu toprağa kurban olmuş bütün Şehitlerimize rahmet, aileleri, sevenleri başta olmak üzere Aziz milletimize sabırlar diliyoruz.

Makamları Cennetler olsun.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...