Balikesir’da Il Müftümüz Gençlerle Buluştu

Balikesir'da Il Müftümüz Gençlerle Buluştu

il müftümüz gençlerle buluştu

23 Ekim 2019 - 09:42

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, "Cami-Gençlik Buluşması" etkinlikleri kapsamında, Bandırma İlçemizde İlim Yayma ve Müftülük İyilik Evlerinde misafir gençlerimizle bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan buluşmada İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, gençlerimize hitap ederek: ” Kardeşlerim! Bunca kalabalıklara rağmen sokaklarda yalnızlaştık. Hatta kendi evlerimizde, yurtlarımızda bile yalnızlaştık. Öyle ki ana babalar artık evde bile çocukları ile mesajlaşır oldu. Aynı çatının altında bile birbirlerimizi göremez olduk. Birbirinden kopan, yalnızlaşan bir toplum haline geldik. Bir kere daha anlaşıldı ki sanal dünya insanın sosyal ihtiyaçlarını karşılamıyor. Bunun içindir ki bu vb. toplantıları çok önemsiyorum. Kucaklaşmamız, tanışmamız lazım, birbirlerimize adam sende deyip bigâne kalamayız. Hepimiz âdemin çocuklarıyız. Birbirlerimize muhtaç varlıklarız.” Dedi.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi