Balikesir’da Il Müftümüz Kur’an Kurslarında

Balikesir'da Il Müftümüz Kur’an Kurslarında

il müftümüz kur’an kurslarında

14 Ekim 2020 - 09:40

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Kur’an Kurslarına ziyarette bulunarak öğrencilerle tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Kur’an Kursu ziyaretlerinde kurs öğreticilerinden bilgiler alan Müftümüz,; “Daha çok çalışmalıyız. Gördüğüm kadarı ile vatandaşlarımız tedirgin. Oysa ki koronaya karşı en güvenilir yerlerden birisi de Kur’an Kurslarımızdır. Burada öğrenci beklemektense kapı kapı gezip çalışmalarımızdan haberdar edelim, davet edelim komşularımızı. Bir taraftan korona ile mücadele ederken diğer taraftan da eğitim çalışmalarımızı hızlandıralım.” dedi.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Kur’an kursu öğreticilerini yaptıkları güzel çalışmalar ve gösterdikleri gayret nedeniyle tebrik ederek, hayırseverlere ve öğrencilere verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...