Balikesir’da Kur’an Kurslarımızla Yeniden Buluştuk

Balikesir'da Kur’an Kurslarımızla Yeniden Buluştuk

kur’an kurslarımızla yeniden buluştuk

30 Eylül 2020 - 09:40

28 Eylül Pazartesi günü itibari ile 4-6 yaş grubu Kur’an kursları ile engelli, ev hanımları, üniversite öğrencileri ve çalışanlara yönelik Kur’an kurslarımız açıldı.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Kur’an kurslarının açılışı nedeni ile Karesi ve Altıeylül İlçelerimizde düzenlenen açılış etkinliklerine katıldı. Yavrularımızla özel ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler vererek oyunlarına ortak olan İl Müftümüz, Kur’an kursu yönetici ve öğreticilerine hitaben: “ hamd olsun bir kere daha dostlarımızla, sevgili yavrularımızla, Kur’an kurslarımızla  buluştuk. Zor dönemlerden geçtik geçmeye de devam ediyoruz. Kur’an kurslarında fiziki mesafe, maske ve kişisel temizlik  kurallarından asla taviz vermemeliyiz. Kurallara titizlikle riayet edilmesi önem arz etmektedir. Bu konuda hepinizden özel gayret bekliyorum.

Hepinizce malum seminerlerimizde paylaşmıştık bir kere daha önemine binaen tekrar ediyorum. Kur’an kurslarında derslerin seyreltilmiş ve dönüşümlü olarak verilmesi,  derslerde Kur’an-ı Kerim, kitap, kalem vb. öğrenciler arası malzeme alışverişi yapılmaması, 4-6 yaş grubu kursları hariç kurs koridorları, sınıfları ve kursun diğer mekânlarında su dışında içecek ve yiyecek tüketilmemesi, Kur’an kurslarımıza 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların kayd edilmemesi, sınıfların ve  ıslak zeminlerin aralıklarla  temizlenmesi, sık sık havalandırılması önemli, ayrıca kapı kolları, elektrik düğmeleri, masa, sandalye gibi sık dokunulan yüzeyler düzenli olarak dezenfekte edilerek  temizlenmesi son olarak da eskiden olduğu gibi ziyaretçi kabul edilmemesi ki bu konuda da değerli misafirlerimizden hoşgörü bekliyoruz, anlayış bekliyoruz. Tekrar hayırlı olsun, hepinize başarılar diliyorum. Güzel haberlerinizi bekliyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...