Balikesir’da "peygamberimiz Ve Vefa Toplumu" Konferansı...

Balikesir'da "peygamberimiz Ve Vefa Toplumu" Konferansı Düzenlendi

"peygamberimiz ve vefa toplumu" konferansı düzenlendi

27 Ekim 2021 - 09:40

"PEYGAMBERİMİZ VE VEFA TOPLUMU" KONFERANSI DÜZENLENDİ

Hz. Peygamber’in (s.a.s) doğumunun 1450. Yıl dönümü münasebetiyle bir konferans gerçekleştirildi.

22 Ekim 2021 Cuma günü Balıkesir İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Karesi Kaymakamı sayın Metin ARSLANBAŞ, İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ, İlçe Müftüleri, Kurum Müdürleri, Şube müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftümüz sayın Celal SÜRGEÇ'in açış konuşmaları ve daha önce bir çok yarışmalara girip dereceler elden eden Hafız Bekir BÜYÜKKURT ve Hafız M. Ali SARITÜRK'ün muhteşem Kuran-ı Kerim tilaveti ve gönülleri mest eden Esmaül Hüsna dinletisiyle başlayan program Başkanlığımız tarafından hazırlanan Sinevizyon gösterisinin ardından Emekli Din Görevlisi Süleyman SÜNGÜ hocamızın Aşk-ı Habib-i Kibriya kasidesi ile devam etti.

Sonrasında ise Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ve “PEYGAMBERİMİZ ve VEFA TOPLUMU” temalı konferans, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE tarafından icra edildi. Rektör Köse’nin “Vefa” konusunda örnekler verdiği, Hz. Peygamber’in (s.a.s) hayatından kesitler sunduğu ve özellikle ahdine vefasına değindiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Program çiçek takdimiyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret