Balikesir’da Sıcak Bir Nefese Ihtiyaç Duyan Da Buralara Gelmeli

Balikesir'da Sıcak Bir Nefese Ihtiyaç Duyan Da Buralara Gelmeli

sıcak bir nefese ihtiyaç duyan da buralara gelmeli

14 Kasım 2020 - 09:40

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, İlçelerdeki eğitim faaliyetlerini yerinde izlemek, yürütülen projeleri değerlendirmek, Müftülük hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Susurluk İlçesine bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Susurluk İlçe Müftüsü Sayın Alaaddin TÜRKOĞLU’nu ziyaret eden İl Müftümüz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İlçe Müftüsü Sayın Alaaddin TÜRKOĞLU ile beraber İlçede eğitim faaliyetlerine devam eden 4-6 yaş grubu Kur’an kursu başta olmak üzere Kur’an kurslarını ziyaret ederek kurs öğreticilerinden bilgiler aldı.

İl Müftümüz, Kur’an kursu ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda; “Kur’an kurslarımız aynı zamanda terapi merkezidir. Öğrenmek isteyen geldiği gibi , başı ağrıyan da buraya gelmeli, sıcak bir nefese ihtiyaç duyan da bunaldım diyen de. Onun için bir kere daha ifade edeyim ki Kur’an kurslarımız sıradan yerler değildir. Burada yürütülen hizmetlerimiz son derece önemli. Sizler önemlisiniz.” dedi.

Kur’an kursu ziyaretlerinden sonra İl Müftümüz, Susurluk İlçesi Karşıkaya Mahallesinde bulunan İmam Hatip Ortaokuluna giderek Okul Müdürü Sayın Erkan YAVUZ’dan bilgiler aldı. Burada proje kapsamında Kur’an eğitimi alan ve hafızlığa çalışan öğrencilerin sınıflarına girerek öğrencilerin derslerinden bölümler dinleyen İl Müftümüz, öğrencilerin güzel okuyuşlarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Okul Müdürü, Öğretmen, Öğretici, veli ve öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

İl Müftümüz, Mahallelerde bulunan kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. İl Müftümüz; “Bu ziyaretleri önemsiyorum. Halk tarafından nasıl görünüyoruz önemli. Ondan dolayı ziyaretlerde mutlaka halkımızın bulunduğu kahvehaneleri ziyaret ediyor, vatandaşı dinliyorum. Onların tecrübelerinden istifade ediyorum. İlçe ziyaretlerimiz devam edecektir inşaallah” dedi.

Son olarak Susurluk İlçesi Göbel Mahallesinde bulunan şehitliği de ziyaret eden İl Müftümüz, ziyaret akebinde İlçeden ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret