Balikesir’da Vekaletle Kurban Tanıtımları Devam Ediyor

Balikesir'da Vekaletle Kurban Tanıtımları Devam Ediyor

vekaletle kurban tanıtımları devam ediyor

11 Temmuz 2020 - 09:40

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2020 yılı vekâletle kurban kesim organizasyonu çalışmaları ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de başladı.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, kamu kurum ve kuruluşları ile İlimizdeki Stk’ları ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü vekâletle kurban organizasyonuyla, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen çalışmalar ve son yıllarda yapılan bağışlar konusunda bilgi paylaşımı yapan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, vekâletle kurban bağış bedelinin 2020 yılında yurt içinde 975 TL, yurt dışında ise 825 TL olduğunu hatırlatarak kampanyanın bankalarda 30 Temmuz, Müftülüklerde ise 31 Temmuz’da sona ereceğini, bağış yapmak isteyenlerin İl/İlçe Müftülüklerine, Türkiye Diyanet Vakfı İl/İlçe Şubelerine, ilgili bankalara ve PTT şubelerine müracaat edebileceklerini ayrıca https://bagis.tdv.org/ adresinden ve TDV Mobil Bağış uygulaması üzerinden online bağış yapabileceklerini ifade etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı