Balikesir Müftülüğü Okullarımıza Ziyaret

okullarımıza ziyaret

16 Ekim 2018 - 13:06

15.10.2018 OKULLARIMIZA ZİYARET

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, okullarda hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile

Karesi İlçesi Ercan Kıvrak İlkokulu,

Balıkesir İmam Hatip Ortaokulu,

Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulu,

Çiğdem Batubey Ortaokulu,

Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi,

Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi,

Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi,

Altıeylül İlçesi Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi,

Sındırgı İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi,

Susurluk İlçesi 5 Eylül Anadolu Liselerini ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftümüz Ramazan TOPCAN: ”Eğitim, peygamber mesleğidir. İnsanı eğitmek zor bir iştir. İnsan eğitimi devamlılık arz eder. Eğitim, sadece iki ile ikinin dört ettiğini öğretmek değildir. Eğitim, çocukları milli ve manevi değerlerle de buluşturmalıdır. Hiç şüphe yok ki  milli ve manevi değerlerine, örf ve adetlerine yabancılaşan gençlik, milletimiz için bir felakettir. Milli ve manevi değerlerden yoksun yetişen gençliğin milletine, devletine faydalı bir birey olması asla beklenemez. Çocuklara gerekli dini ve ahlaki terbiyeyi vermek öncelikle anne babaların görevi olsa da bu yeterli değildir.” Dedi.

Ziyarette İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, okul müdürlerine Kur’an-ı Kerim ve İslam İlmihali hediye ederek başarı dileğinde bulundu.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileği ile öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...