Bartın’da Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Arasında Kur’an-ı...

Bartın'da Yaz Kur'an Kursu öğrencileri Arasında Kur'an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler Yarışması Düzenlendi.

bartın'da yaz kur'an kursu öğrencileri arasında kur'an-ı kerim ve dini bilgiler yarışması düzenlendi.

02 Ağustos 2018 - 15:51

Bartın'da Yaz Kur'an Kursu öğrencileri arasında Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması Düzenlendi.

İlimiz Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an kurslarına kayıtlı 10-15 yaş arası istekli öğrenciler arasında 31 Temmuz 2018 Salı günü “Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması” düzenlendi.

Bartın Müftülüğü toplantı salonunda uygulma ve test usulüyle gerçekleştirilen yarışmaya 11 kursumuzdan birer öğrenci katıldı. Her biri kendi kurslarında eğitim gören arkadaşları arasından seçilerek gelen öğrenciler birincilik için mücadele ettiler. Yarışma sonucunda kızlar kategorisinde birinciliği Geriş Köyü Camii Yaz Kur'an kursu öğrencisi Aysel Kantay, erkekler kategorisinde ise birinciliği Yukarıhalilbey Camii öğrencisi Yasir Soyal elde ettiler.

Dereceye giren öğrencilere Müftü Yardımcısı Hulusi GÜNER, Şube Müdürü Mahmut SEMİZ ve İl Vaizi Nazife GÜNEY tarafından para ödülü ve kitap hediyeleri takdim edildi.

Kız ve erkek kategorilerinde birinci olan öğrenciler ilçe birincileri ile 9 Ağustos Perşembe günü il birinciliği için mücadele edecekler.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda