Bartın’da “15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü” Ve...

Bartın'da “15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü” Ve “vekâleten Kurban” Konulu Konferans.

18 Temmuz 2019 - 10:06

İl Müftülüğümüz tarafından 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “FETÖ” terör örgütü ile ilgili gerçekleri enine boyuna anlatmak ve aynı zamanda “Vekâleten Kurban” ile ilgili bilgilendirme yapmak adına konferans düzenlendi.

13 Temmuz Cumartesi günü Bartın Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen programa Din Görevlileri ve Kur`an Kursu öğreticileri katıldı.

Program tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın ardından Kemerköprü İkramiye Cami Müezzini Zekayi ŞENSAN tarafından okunan Kur`an-ı Kerim ile başladı.

İl Müftüsü Abdülcelil ÇAKAR` ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mahmut KAYIŞ tarafından katılımcılara yapılan “Vekâleten Kurban” konulu sunum ile program son buldu.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda