Bartın’da 2019 Yılı Yaz Kur`an Kursları Açılış Programları

Bartın'da 2019 Yılı Yaz Kur`an Kursları Açılış Programları

21 Haziran 2019 - 10:06

2019 Yılı Yaz Kur'an Kursları açılış programları Tüm camilerimiz ve Kuran Kurslarımızda İl Müftü Vekili Hulusi GÜNER, Müftü Yardımcısı Hatice YAZICIOL, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şb Müdürü Bayram OYAN Kur’an Kursu Öğreticileri Öğrencilerimiz ve velilerinin de katılımıyla gerçekleşti.

İHL Camiindeki Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftü Vekili Hulusi GÜNER “Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur`an Olsun” sloganıyla 2019 yılı Yaz Kur'an Kurslarımızın, milletimiz memleketimiz ve Bartın'ımız için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, tüm öğreticilerimize ve öğrencilerimize başarı ve kolaylıklar dilerim." dedi.

Ardından Diyanet işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ ın video konferans bağlantısı ile Öğretici ve Öğrencilere yaptığı konuşma ile program son buldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı