Bartın’da Başkanlığımızca “37. Il Müftüleri Istişare...

Bartın'da Başkanlığımızca “37. Il Müftüleri Istişare Toplantısı” Düzenlendi.

25 Aralık 2019 - 10:06

Başkanlığımızca 21-24 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya İlçesinde İl Müftümüz Abdülcelil Çakar’ın da katıldığı 37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla başladı.

‘Başkanlıkça Planlanan Hizmetlerin Sahadaki Yansımaları’ gündemiyle gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İl Müftüleri İstişare Toplantısı’nın Diyanet İşleri Başkanlığının kuruluşundan itibaren periyodik olarak devam eden en köklü, içerik ve katılımcılar açısından en kapsamlı toplantısı olduğunu söyledi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, medyada asılsız ve maksatlı haber ve yorumların yer aldığını belirterek, “Bir takım manipülasyonlar, algı operasyonları ve propagandalar var diye yaptığımız hizmetlerden vazgeçecek değiliz” dedi.

Toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığının üst düzey yöneticileriyle 81 il müftüsü katıldı. 37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın başkanlığını yaptığı değerlendirme oturumunun ardından sonuç bildirgesinin kamuoyuyla paylaşılmasıyla sona erdi.

Ayrıca; Başkanlığımızca 16-18 Aralık 2019 tarihleri arasında da “3. İl Müftü Yardımcıları Semineri” düzenlendi.

Başkanlığımızca, yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesi,  hizmette verimliliğin artırılması,  metot ve ilke birliğinin sağlanması,  teşkilat mensuplarımız arasında iletişimin güçlendirilmesi ve gündeminde yer alan diğer konular hakkında bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla 16-18 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya/Alanya'da  "3. İl Müftü Yardımcıları Semineri" düzenlendi. Seminere İl Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol katıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret