Bartın’da Bü-dem Den Il Müftülüğümüze Ziyaret.

Bartın'da Bü-dem Den Il Müftülüğümüze Ziyaret.

28 Ocak 2020 - 10:06

BÜ-DEM (Bartın Üniversitesi Dil, Eğitim ve Araştırma Merkezi) Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Ali Başaran, Danışman Hamide Madan ve çeşitli milletlerden bir grup öğrenci İl Müftülüğünü ziyaret etti.

BÜ-DEM (Bartın Üniversitesi Dil, Eğitim ve Araştırma Merkezi) Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Ali Başaran, Danışman Hamide Madan, çeşitli milletlerden bir grup öğrenci ile İl Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol’a ziyarette bulundu. Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol, öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler tarafından sorulan soruları cevaplandırarak Gençlik Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında misafir gençlerle çalışmaktan memnun olacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...