Bartın’da Il Müftülüğünce Resim Ve şiir Yarışması...

Bartın'da Il Müftülüğünce Resim Ve şiir Yarışması Düzenlendi.

04 Ekim 2019 - 10:06

İl Müftülüğünce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Resim ve Şiir yarışması düzenlendi.

Kaynarca Kur’an Kursunda eğitim gören ortaokul öğrencileri arasında Resim ve Şiir yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Müftülüğünde program düzenlendi.

Müftülük makamında ağırlanan öğrenciler ile sohbet edip çeşitli sorular soran İl Müftüsü Abdülcelil ÇAKAR aldığı cevaplar karşısında oldukça mutlu oldu. Aynı şekilde kendileriyle tek tek ilgilenilen öğrencilerin mutlulukları da gözlerine yansıdı.

Öğrencilerin dereceye girdikleri resim ve şiirler hakkında bilgiler alan İl Müftüsü ÇAKAR başarılarından dolayı tüm öğrencileri ve öğreticilerini tebrik etti.

Program öğrencilere takdim edilen çeşitli hediyeler ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı