Bartın’da Il Müftülüğünden Kızılaya Kan Bağışı

Bartın'da Il Müftülüğünden Kızılaya Kan Bağışı

23 Eylül 2019 - 16:22

Bartın İl Müftülüğü ve Türk Kızılayı Bartın Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kampanyaya İl Müftüsü Abdülcelil ÇAKAR, Kurum Amirleri, Daire Personeli, İl Müftülüğünde görev yapan çok sayıda İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım katıldı.

17.09.2019 Salı günü İmam Hatip Lisesi Camiinde gerçekleştirilen etkinlik sonrası İl Müftüsü ÇAKAR yaptığı açıklamada; “İl Müftülüğü olarak her yıl düzenlenen Kan Bağışı kampanyasını bu yılda yenilemiş bulunuyoruz. Kan bağışında bulunmak çok önemli ve kutsal bir görevdir. Bir İnsana hayat veren tüm insanlığa hayat vermiş gibidir. Bugün yaptığımız kan bağışları umarım birçok kardeşimizin canını kurtaracaktır. Kan veren ve kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kan bağışında bulunan İl Müftülüğü personeli ve Din Görevlilerine teşekkür ederek, bu güzel davranışa vesile olduklarından dolayı Türk Kızılayı Bartın Şubesi yönetici ve çalışanlarına şükranlarını sundu.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda