Bartın’da Kaynarca Fatih Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı...

Bartın'da Kaynarca Fatih Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğretici Ve öğrencileri Tarafından Karne Dağıtma Programı Düzenlendi.

21 Ocak 2020 - 10:06

Kaynarca Fatih Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı Öğretici ve Öğrencileri tarafından karne dağıtma programı düzenlendi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol, Kurs Yöneticisi İlhan Gökçen ve öğrenci velileri katıldı. Programın açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcol yaparak, “İslam’ın Eğitim-Öğretime verdiği Değer ve Önem” hakkında açıklamalarda bulunarak, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen Kurs yöneticisi ve öğreticilerine teşekkür etti. Daha sonra Minik öğrenciler tarafından sure, dua, ilahi ve şiirler okundu.

Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ve karneleri dağıtıldı. Yapılan ikramla program sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret