Bartın’da Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Hediye...

Bartın'da Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Hediye Verme Töreni Yapıldı

05 Kasım 2020 - 10:05

Mevlid-i Nebi Haftası Ödül Töreni Yapıldı

2020 Hz. Peygamber ve Çocuk temalı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında okul öncesi çocuklara yönelik düzenlenen “yetişkin-çocuk ve anne/baba-çocuk” konulu “ailenle on-line etkinlik yarışması yap bizimle paylaş; sana oyuncak ailene kitap hediye ediyoruz” sloganıyla yapmış olduğumuz etkinliğin hediye verme töreni İl Müftülüğünde yapıldı.

İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, etkinliğe gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı ailelere teşekkür ederek etkinliğe katılan Eymen Taha Arslan ve Zümranur Türkmen'e oyuncak ailelerine de kitap hediyelerini takdim etti.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”