Bartın’da Uluslararası üniversite öğrencileri Kardeşlik...

Bartın'da Uluslararası üniversite öğrencileri Kardeşlik Sofrası'nda Buluştu

25 Şubat 2022 - 10:05

Bartın İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bartın Şubesi koordinesinde, Bartın Üniversitesi'nde eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik "Kardeşlik Sofrası" düzenlendi.

Bartın Diyanet Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen programda üniversiteli öğrencilerle buluşan İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelip Bartın Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

İl Müftüsü Çakar, "Millet olarak her zaman övündüğümüz misafirperverliğimizin ön plana çıkmasında, mensubu olduğumuz dinin de çok büyük katkısı vardır. Her zaman sizler gibi eğitime sevdalı, gözleri parlayan gençlere hem devletin hem de devletin taşra temsilcisi bizlerin maddi manevi her türlü desteği devam edecektir. Birlikte daha yaşanabilir bir dünya inşa edeceğiz. Burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Bu programın yapılmasında emeği geçen koordinatörlerimize, Bartın TDV Şubesine ve programa katıldığınız için siz değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

Buluşmaya katılan öğrenciler ise Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduklarını ve Türkiye'de kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade ettiler.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”