Bartın’da Uzaktan Eğitim Yaz Kur’an Kursunu Başarı Ile...

Bartın'da Uzaktan Eğitim Yaz Kur’an Kursunu Başarı Ile Tamamlayan öğrenciler Hediyelerini Aldılar.

Bartın'da Uzaktan Eğitim Yaz Kur’an Kursunu Başarı Ile Tamamlayan öğrenciler Hediyelerini Aldılar.

27 Ağustos 2020 - 10:05

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde bu yıl gerçekleştirilen ‘’Yaz Kur’an Kursları’’ pandemi den dolayı Diyanet TV, Din Görevlisi ve Kur’an Kursu öğreticileri tarafından çevrimiçi / uzaktan eğitim verilerek gerçekleştirildi.

Bartın İl Müftülüğüne bağlı Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin üstün gayretleri ile, ilimiz merkezde yaklaşık 4000 öğrenci 6 hafta süren Yaz Kur’an Kurslarına katılım sağladı.

Eğitim sonunda Kurslara katılım sağlayıp, yapılan çevrimiçi sınavda başarılı olan 106 öğrenci arasından ‘’Kur’an Öğreniyorum’’ ve ‘’Kur’an Okuyorum’’ kategorilerinde, kura ile belirlenen toplam 10 öğrenciye altın hediye edildi.

25 Ağustos Salı günü İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen hediye takdimine İl Müftü Vekili Hulusi GÜNER, İl Müftü Yardımcısı Hatice YAZICIOL, Şube Müdürü Bayram OYAN, Öğreticiler, Öğrenciler ve Velileri katılıldı.

Hediye takdimi sonrası oldukça mutlu olan öğrencileri, İl Müftü Yardımcısı YAZICIOL ayrı ayrı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...