Başkan Toçoğlu’ndan Sakarya Müftüsü Açık’a Hayırlı...

Başkan Toçoğlu'ndan Sakarya Müftüsü Açık'a Hayırlı Olsun Ziyareti

başkan toçoğlu'ndan sakarya müftüsü açık'a hayırlı olsun ziyareti

14 Kasım 2018 - 19:01

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluSakarya Müftüsü İhsan Açık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müftülük makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, Sakarya Müftüsü İhsan Açık’a yeni görevinde başarılar dilerken; her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade ederek 'Müftülük makamı manevi olarak çok önemli ve ulvi bir görev. Sakarya Müftüsü İhsan Açık’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak destek olmaya her zaman hazırız' dedi.

Sakarya Müftüsü İhsan Açık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Sakarya'daki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde ortak hareket ederek, ilimizdeki din hizmetleri ve din eğitimi faaliyetlerinin çıtasını daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız' dedi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı