Batman’’dan Diyanet Işleri Başkanlığı Umre Organizasyonu Ile...

Batman''dan Diyanet Işleri Başkanlığı Umre Organizasyonu Ile Umreye Gidecek Vatandaşlarımız Düzenlenen Törenle Kutsal Beldelere Uğurlandı.

batman''dan diyanet işleri başkanlığı umre organizasyonu ile umreye gidecek vatandaşlarımız düzenlenen törenle kutsal beldelere uğurlandı.

05 Kasım 2022 - 10:15

Batman''dan Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umreye gidecek vatandaşlarımız düzenlenen törenle kutsal beldelere uğurlandı.
Umre vazifesini yerine getirmek üzere Batman'dan yola çıkacak  umre yolcuları için Batman Müftülüğünce uğurlama programı düzenlendi.
Programa Umre kafilesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.İlimiz Merkez Şevket Başak Camii önünde düzenlenen uğurlama töreninde İl  Müftü yrd. Dr. Mehmet Tahir Pekim'in okuduğu dua sonrası umreciler kutsal topraklara gitmek üzere Elazığ iline uğurlandı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”