Batman’da Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Işliyen...

Batman'da Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Işliyen Esentepe' De Geçen Yıl Yapımına Başlanan Cami Ve Külliye Inşaatını Ziyaret Etti.

diyanet işleri başkan yardımcısı dr. burhan işliyen esentepe' de geçen yıl yapımına başlanan cami ve külliye inşaatını ziyaret etti.

27 Ekim 2021 - 10:15

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN Mevlid-i Nebi Etkinlikleri kapsamında geldiği Batman'da İl Müftümüz Turgut ERHAN ve ilçe Müftüleriyle birlikte Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden  Necat Nasıroğlu Esentepe Camii ve Külliyesi’nde incelemelerde bulundu, yetkililerden külliye hakkında bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN, Cami ve külliyesinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Müştemilatlarıyla dikkat çeken Necat Nasıroğlu Külliyesi tamamlandığında 8 bin kişilik Cami'nin dışında, Üç yüz kişilik Kütüphane, Gençlik Merkezi, Kur’an Kursu,Aile ve Dini Rehberlik bürosu, Bin kişilik Konferans Salonu, Nikah Salonu,Kitap Cafe, 600 kişi kapasiteli taziye Evi, 500 araçlık Otopark gibi çeşitli sosyal donatılarla hizmet verecek olup çevresinde de 2.Millet bahçesi ve Kent meydanı yapılacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu