Batman’da Diyanet Işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın...

Batman'da Diyanet Işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Online Katılımıyla ‘’göç Ve Aile’’ Temalı Resim Yarışmasında ödüller Sahiplerini Buldu.

diyanet işleri başkanımız prof. dr. ali erbaş’ın online katılımıyla ‘’göç ve aile’’ temalı resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

19 Aralık 2020 - 10:15

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Batman İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğinde ‘’Göç ve Aile’’ temalı resim yarışması düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş düzenlenen ödül törenine online olarak katılarak dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Göçmenler hakkında toplumsal farkındalığın artırılması ve göçmenler ile toplumumuz arasındaki sosyal uyuma katkıda bulunmak, toplumumuzda ve göçmenler arasında “göç-göçmenlik” ve “aile” kurumuna ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla ülkemiz genelinde düzenlenen "Göç ve Aile" temalı resim yarışmasının ilimizdeki ayağı gerçekleştirilerek, yapılan değerlendirme sonucunda; Türkiye geneli Mansiyon Ödülü alan Betül Baran birinci, M. Ali Altunkaynak ikinci ve Büşra Atlan isimli öğrenciler Batman İl Müftülüğümüzde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törende Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, dereceye girenlere teşekkür ederek ödüllerini takdim etti.

Ödül Törenine Batman İl Müftü Yardımcıları ve yarışmada dereceye girenler katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...