Batman’da Diyanet Işleri Başkanlığı Ve Türkiye Diyanet Vakfı...

Batman'da Diyanet Işleri Başkanlığı Ve Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesinde ülke Genelinde" Ramazan Ve Zekat Iyilik Buluşmaları" Düzenleniyor.

diyanet işleri başkanlığı ve türkiye diyanet vakfı koordinesinde ülke genelinde" ramazan ve zekat iyilik buluşmaları" düzenleniyor.

31 Mart 2023 - 10:15

Batman İl Müftüsü Nihat KÖK ile birlikte ilk olarak Süveybe Ana KYK Kız Yurdunda depremzedelerle bir araya gelen ALPKIRAY ardından Radyo Programında “Ramazan ve Dayanışma”, “Ramazan ve Zekat” konularında sohbet verdi. "Ramazan ve Dayanışma'nın Ana tema olarak  işlendiği programda Diyanet İşleri başkanlığının deprem bölgesindeki çalışmaları, İslam Ülkelerinin Türkiye'ye desteği ve Zekat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Batman’lı hayırseverler, kanaat önderleri ve Din görevlileri ile "İyilik Sofrası’nda bir araya gelen ALPKIRAY VE DEMİR, Özellikle asrın felaketi olan 11 ilimizi vuran depremlerin ardından dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanda olduğumuzu belirterek, Bu sebeple ilimize gelen depremzede kardeşlerimize kucak açıp, gerekli desteği vermemiz gerektiğiyle ilgili istişarede bulundular.

Şevket Başak Camii’nden Merkezi sistemle sohbet ve Necat Nasıroğlu Hafızlık Yatılı Kur’an kursunda bulunan öğrencileri ziyaret eden ALPKIRAY son olarak Merkez Ulu Cami kürsüsünde ‘Dayanışma Ayı Ramazan’ konulu sohbet verdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...