Batman’da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Sona Erdi

Batman'da Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Sona Erdi

evliliğe ilk adım seminerleri sona erdi

30 Ocak 2020 - 10:16

Ailenin kurulurken sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, ailelerin güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması amacıyla Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafında düzenlenen seminerlerde yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve Sünnet ışığında bilgi vermek amacıyla Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek Projesi kapsamında Batman il Müftülüğü “Evliliğe İlk Adım” Seminerlerinin kapanış programı Aygün Müftülük Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

 

Seminerlerde ahirete uzanan nikah birlikteliğinin güçlü bir hale getirilmesi için din ne gibi tavsiyelerde bulunur ve ayrıca; Merhamet, Sevgi, Sadakat, Güven, Nezaket, Adalet, İffet, Helal Rızk gibi konular ele alındı.

Alanında uzman kişiler tarafından yapılan Kur’an ve Sünnet perspektifli bu anlatım katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Dört haftalık programın sonunda katılımcılara İl Müftümüz Turgut ERHAN tarafından ‘’Katılım Belgesi’’ verildi, çeşitli kitaplar hediye edildi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...