Batman’da Kur’an Kursu öğrencisi Güneş Sönük Isimli...

Batman’da Kur’an Kursu öğrencisi Güneş Sönük Isimli Vatandaş Umre Için Biriktirdiği Parasını Batman Vefa Destek Grubu Imam-hatipler Aracılığıyla ‘’biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ Kampanyasına Bağışladı.

batman’da kur’an kursu öğrencisi güneş sönük isimli vatandaş umre için biriktirdiği parasını batman vefa destek grubu imam-hatipler aracılığıyla ‘’biz bize yeteriz türkiyem’’ kampanyasına bağışladı.

17 Nisan 2020 - 10:15

Batman’da Kur’an Kursu öğrencisi Güneş Sönük isimli vatandaş Umre için biriktirdiği parasını Batman Vefa Destek Grubu İmam-Hatipler aracılığıyla ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ kampanyasına bağışladı.

Batman’da yaşayan Güneş Sönük, ailesiyle birlikte yıllardır özlemini duyduğu kutsal topraklara gitmek için el işi boncuk yapıp satarak para biriktirdi.

Batman İ Müftülüğü Vefa Sosyal Destek grubu görevlisi İmam Hatiplere ulaşıp umre için biriktirdiği parayı ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ kampanyasına bağışlamak isteğini belirtti.

Bu yıl umreye gitmeyi beklerken Dünya genelinde meydana gelen ve ülkemizi de olumsuz etkileyen Koronavirüs (Covid 19) sebebiyle başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına duyarsız kalmayan Güneş Sönük, boncuk yapıp satarak biriktirdiği parayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı yardım kampanyasına bağışladı. "Devletimiz var olsun" diyen Güneş Sönük, "Ülke olarak zor bir süreçten geçiyor ve hastalıkla uğraşıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanya beni etkiledi ve kampanyaya bağışta bulunmak istedim. Umre'ye gitmek için biriktirdiğim paramı devletimizin ihtiyaç sahipleri adına kullanması için bağışlıyorum,  Devletimiz her zaman bizim yanımızda oldu, böylesi zor günlerde devletimizin yanında olmak herkes için milli bir görevdir. Bu hastalıkları ve salgını yenebilmek için devletimize katkıda bulunmamız lazım. Yıllarca el işi boncuk satarak topladığım parayı umreye gidemeyeceğim için devletimize bağışladım. İnşallah bir nebze olsa da desteğimiz olur. Devletimiz var olsun ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diye konuştu.

Batman İl Müftülüğü Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi İmam Hatipler yardımsever vatandaştan aldıkları parayı ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ kampanya hesabına yatırarak dekontu kendilerine teslim ettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...