Batman Emniyet Müdürlüğü Tarafından Kur’an Kursu...

Batman Emniyet Müdürlüğü Tarafından Kur'an Kursu öğreticilerine Yönelik ''en Iyi Narkotik Polisi Anne'' Projesi Kapsamında Seminer Verildi.

batman emniyet müdürlüğü tarafından kur'an kursu öğreticilerine yönelik ''en iyi narkotik polisi anne'' projesi kapsamında seminer verildi.

03 Kasım 2022 - 10:15

Batman Müftülüğü Bağımlılıkla mücadele koordinatörlüğü ve Batman Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü iş birliğiyle Kur'an kursu öğreticilerine ‘’En iyi narkotik polisi anne’’projesi kapsamında Anne ve Anne adaylarının bilinçlendirilmesi amacıyla seminerler verildi.
Batman Emniyet Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliğinde, "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "Narkorehber Eğitim Modülü" başlıkları altında düzenlenen seminere, Kuran kursu öğreticileri katıldı.
Seminerde "Geleceğimizin taminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı bağımlılıktan nasıl koruyabiliriz?, "Uyuşturucu madde suçları ve etkin ihbar mekanizmaları nelerdir?", "Bağımlılık ve uyuşturucu maddeler hakkında farkındalık oluşturmak" gibi sorulara yanıt arandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...