Batman Il Emniyet Müdürlüğü Tarafından Türk Polis...

Batman Il Emniyet Müdürlüğü Tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci Kuruluş Yıldönümü Ve Polis Haftası Etkinlikleri Kapsamında şehitlerimiz Için Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.

batman il emniyet müdürlüğü tarafından türk polis teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü ve polis haftası etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz için mevlid-i şerif programı düzenlendi.

11 Nisan 2022 - 12:15

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
İlimiz merkez Gültepe Camisi’nde düzenlenen programda; okunan Kur'an-ı Kerim ve seslendirilen Mevlidi Şerif ve ilahilerin ardından İl Müftüsü Nihat KÖK tarafından şehitlerimizin ruhuna dua okundu.
Mevlid programına; Valimiz  Hulusi ŞAHİN, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...