Batman Il Müftülüğü 2022 Yılı Mayıs Ayı Aylık Mutat...

Batman Il Müftülüğü 2022 Yılı Mayıs Ayı Aylık Mutat Toplantısı Il Müftümüz Nihat Kök Başkanlığında Batman Müftülüğü Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.

batman il müftülüğü 2022 yılı mayıs ayı aylık mutat toplantısı il müftümüz nihat kök başkanlığında batman müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

19 Mayıs 2022 - 10:15

Batman İl Müftülüğü 2022 Yılı Mayıs Ayı Aylık Mutat Toplantısı İl Müftümüz Nihat KÖK Başkanlığında Batman Müftülüğü Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.

İl Müftümüz’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı İslami İlimler Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Ümit GÜLER’in “ Din Hizmetlerinde Siyer ilminin yeri ve önemi” konulu sunumuyla devam etti.

Batman İl İzci temsilcisinin tarafından İzcilik Seminerinin verildiği toplantıya il Müftü yardımcıları, Şube Müdürleri ve din görevlileri katıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda