Batman Il Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizleri...

Batman Il Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizleri Tarafından Fatma Zehra Imam Hatip Proje Ortaokulu Hafızlık Sınıflarında “kur'an Hafızı Olmanın önemi” Konulu Seminer Verildi.

batman il müftülüğü aile ve dini rehberlik bürosu vaizleri tarafından fatma zehra imam hatip proje ortaokulu hafızlık sınıflarında “kur'an hafızı olmanın önemi” konulu seminer verildi.

14 Ekim 2020 - 10:15

Aile ve dini rehberlik bürosu vaizleri konuşmalarında hafızlığın önemine ve sorumluluklarına dikkat çekerek, Hafızlık eğitimi sürecinde, öğrencilerin öncelikle kendisiyle, sonra aile bireyleri ve toplumla barışık olması gerekliliğine vurgu yaptı.

 Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca hazırlanan “Kur’an Hafızı olmanın önemi” konulu seminerde, Hafızlığın sadece ezberden ibaret olmaması, aynı zamanda amel ve mana hafızlığının da kazanılmış olması ve Kur’an’ı bütünüyle yaşayan hafızlar yetiştirilmesi gerektiğiyle ilgili sunumlar yapıldı.

Batman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından hafızlık öğrencilerine yönelik seminer ve çalışmaların devam edeceği belirtildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda