Batman Il Müftülüğü&türkiye Diyanet Vakfı Batman şubesi...

Batman Il Müftülüğü&türkiye Diyanet Vakfı Batman şubesi Kadın Ve Gençlik Kolları Tarafından Hazırlanan Yardım Tırı Dualarla Adıyaman’a Uğurlandı.

batman il müftülüğü&türkiye diyanet vakfı batman şubesi kadın ve gençlik kolları tarafından hazırlanan yardım tırı dualarla adıyaman’a uğurlandı.

11 Şubat 2023 - 10:15

Batman İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından organize edilen din görevlilerimiz ve din gönüllüsü vatandaşlarımızla birlikte büyük titizlikle hazırlanan yardım tırı dualarla Adıyaman’a uğurlandı.

Gönüllülerimizin gayret ve destekleriyle hazırlanan, giyim, gıda, battaniye, temizlik malzemeleri ile ısınma gereçleri gibi acil ihtiyaç malzemelerinin olduğu yardım tırı depremzedelere ulaştırılmak üzere Batman’dan deprem bölgesine doğru hareket etti.

İl Müftülüğü tarafından yardımların toplanmaya devam ettiği ve yeni tırların önümüzdeki günlerde depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkacağı belirtildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda