Batman Il Müftülüğü Ev Sahipliğinde "iyilik...

Batman Il Müftülüğü Ev Sahipliğinde "iyilik Buluşması" Programı Düzenlendi.

batman il müftülüğü ev sahipliğinde "iyilik buluşması" programı düzenlendi.

28 Nisan 2023 - 10:15

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen ve Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan konuşmacı olarak katıldı.

İl Müftüsü Nihat KÖK’ün açılış konuşmasında “İyilik Buluşması” konferansımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Ardından kürsüye geçen Batman eski Müftüsü, Zekat Hizmetleri Daire Başkanı Turgut ERHAN Din görevlilerine tavsiyelerde bulundu.

Dünyayı iyiliğin kurtaracağını vurgulayan Doç. Dr. İşliyen; “Dünyevileşmenin bizleri çarklarının arasına alıp ufalayıp öğütmesine izin verirsek,  kalbimizi ifsad eden hastalıklarla mücadele etme gücünü kendimizde bulamayacağız. Toplumumuza doğruyu , iyiliği ve hakkı söyleyecek bununla da yetinmeyip yaşayarak gösterecek bireyler lazım. Bu bireyler toplumu aydınlatma görevini kendisine dert edinen sizler ve bizler olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Kültür Merkez Konferans Salonunda gerçekleşen programa İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Hocaları ve Müftülük Personeli katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...