Batman Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından...

Batman Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından “tohumdan Fidana” Projesi Kapsamında Binatlı Ortaokulunda Söyleşi Gerçekleştirildi.

batman il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından “tohumdan fidana” projesi kapsamında binatlı ortaokulunda söyleşi gerçekleştirildi.

19 Kasım 2020 - 10:15

Batman Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü "Tohumdan Fidana" projesi kapsamında Binatlı Ortaokulu 8.Sınıf öğrencileriyle Söyleşi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında bu tür sohbetlerden istifade edilmesi gerektiğini ifade eden İl Müftü Yardımcımız H. Esra Özdemir, “Sizler bizim gelecegimizsiniz. Sizlerin maddi ve manevi bilgi donanımıyla iyi yetişmesi istikbalimizin parlak olması demektir. Çok çalışacağız, gayret edeceğiz, huzurun mutluluğun, sevginin hâkim olduğu bir dünyayı sizler kuracaksınız." şeklinde konuştu.

Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından gerçekleştirilen söyleşi sonrası öğrencilere Diyanet işleri Başkanlığımızın "Dinimiz İslam" kitabı hediye edildi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”