Batman Il Müftülüğü Olarak Ihtiyaç Sahibi Kimselere...

Batman Il Müftülüğü Olarak Ihtiyaç Sahibi Kimselere Ulaşılarak Maddi Ve Manevi Destek Sunulması Için çalışmalarımız Devam Etmektedir.

batman il müftülüğü olarak ihtiyaç sahibi kimselere ulaşılarak maddi ve manevi destek sunulması için çalışmalarımız devam etmektedir.

15 Nisan 2020 - 10:08

Batman İl Müftülüğü olarak din görevlilerimizle Valilik bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alarak 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

İçişleri Bakanlığının 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmalarını sınırlandırmasının ardından Batman Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'na, Batman İl Müftülüğü olarak destegimiz aralıksız sürüyor.

Koronavirüs Covid-19 salgın hastalık nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evinden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Vefa sosyal destek grubunda yer alan din görevlilerimizin; yaşlı, hasta ve engelliler için seferber olduğu çalışmada ihtiyaç sahibi kimselere ulaşılarak maddi ve manevi destek sunulması için çalışmalarimiz devam etmektedir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...