Batman Il Müftülüğü Tarafından "ailenin Korunması Ve...

Batman Il Müftülüğü Tarafından "ailenin Korunması Ve Kadına Yönelik şiddetle Mücadele" Semineri Verildi.

batman il müftülüğü tarafından "ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetle mücadele" semineri verildi.

21 Ekim 2020 - 10:15

Batman İl Müftülüğü tarafından Ailenin korunması ve Kadına yönelik şiddetle mücadele semineri verildi.

Batman İl Müftülüğü 4B Sözleşmeli personel, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım’lara yönelik "Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu online seminer düzenledi.

Ailenin korunması ve Kadına yönelik şiddetin önlenmesinde Din görevlilerinin katkısının sağlanması, Ailenin Korunması ve Kadına yönelik şiddetin önlenmesinde Diyanet işleri Başkanlığı’nın sorumluluk alanı ve icraatları temalı online seminerde, Aile içi ve Kadına şiddete ilişkin genel bilgiler, çocuğa yönelik şiddet ve Aile içi şiddet mağdurları ile ilgili bilgiler detaylı bir şekilde ele alındı.

Dört oturum halinde gerçekleşen seminerde 13-20 Ekim tarihlerinde Batman il Müftülüğü Uzman Vaizi Mehmet Sait Altın tarafından sunumu gerçekleştirilen "Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetle mücadele" başlıklı online seminer 109 personele verildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda