Batman Il Müftülüğü Ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman şubesi...

Batman Il Müftülüğü Ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman şubesi Tarafından 2023 Yılı Vekaletle Kurban Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

batman il müftülüğü ve türkiye diyanet vakfı batman şubesi tarafından 2023 yılı vekaletle kurban bilgilendirme toplantısı yapıldı.

02 Haziran 2023 - 10:15

Batman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi tarafından 2023 yılı Vekaletle Kurban bilgilendirme Toplantısı yapıldı.
Batman İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu bilgilendirme Toplantısı'na Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Özcan GÖKÇEBAY konuşmacı olarak katıldı.

İl Müftüsü Nihat Kök’ün açış konuşması ile başlayan Toplantıya İl Müftü Yardımcıları, ilçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret