Batman Il Müftülüğümüz Din Görevlileri Yaz Kur’an Kursu...

Batman Il Müftülüğümüz Din Görevlileri Yaz Kur’an Kursu Kitaplarını Evlere Teslim Ediyor.

batman il müftülüğümüz din görevlileri yaz kur’an kursu kitaplarını evlere teslim ediyor.

01 Temmuz 2020 - 10:15

Batman Müftülüğümüz Halkımıza hizmet ve Kur'an Eğitimi konularında Pandemi Döneminde de engel tanımıyor. Müftülüğümüz hem halkımıza hizmet vermeye hem de evinden çıkamayan yaz Kur'an  kursları  öğrencilerine Kur'an öğretmek için her türlü fedakârlığı göstermeye  devam ediyor.

Batmanda il merkezinde ikamet eden ve pandemi nedeniyle karantinada olduğu için evinden çıkamayan   Abdülmecit Özcan’a  Din Görevlilerimiz Başkanlığımızca hazırlanan yaz Kur'an kursları kitaplarını hediye etti.

Yapılan ziyaretten ve eğitim setini almaktan memnun olduğunu söyleyen Abdülmecit Özcan

"Allah devletimizden, Diyanetimizden razı olsun” dedi.

Pandemi döneminde de olsa yaz Kurslarında Kur'an ve Temel Dinî Bilgiler öğrenmek için Diyanetin resmî web sayfasından kayıt olduk. Ancak karantinada olduğumuz için kitapları almaya gidemedik bundan dolayı da üzülmüştük. Bir telefonla il Müftülüğümüz kitapları evimize kadar getirdiler, bize öncesinde moral sonrasında da istediğimiz kitapları verdiler. Kur'an eğitiminde engel tanımayıp böyle bir program hazırladıkları ve buna uygun kitap çıkarıp müftülüklere kadar gönderdikleri için Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve bu hizmeti ayağımıza kadar getirdikleri için  il Müftülüğümüze çok teşekkür ederiz. Bu güzel hizmete vesile olanlardan, bir telefonla hizmeti ayağımıza getirip bizi sevindirenlerden Allah razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin" dediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı