Batman Il Müftülüğümüz Tarafından “gençlik Koordinatörleri...

Batman Il Müftülüğümüz Tarafından “gençlik Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlendi.

batman il müftülüğümüz tarafından “gençlik koordinatörleri bilgilendirme toplantısı” düzenlendi.

05 Şubat 2021 - 10:15

Diyanet İşleri Başkanlığının gençlik ve gençliğin sorunları üzerine yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda, İl ve ilçelerde yürütülen gençlik çalışmalarında karşılaşılan sorunlar ile gençlerin sıkıntıları ele alındı.

Toplantıda müftülüklerin gençlere yönelik projeleri değerlendirildi, gençlik için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda koordinatörlere hitap eden İl Müftümüz Turgut Erhan şunları kaydetti:

“Gençlik çalışmalarımızı artırmalı ve gençlerle daha çok bir araya gelmeliyiz. Bizler teşkilat olarak ulaşamadığımız her bireyden Allah’a karşı sorumluyuz. Sorumluluk duygusuyla hareket edebilmeleri için, onlarla beraber kol kola girebileceğimiz bir gençlik inşa etmek gibi bir görevimiz var ve bunu asla unutmamalı ve bu hayra erişebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz, asrı saadette olduğu gibi bugün de İslam toplumunun inşası geçlerle oluşacaktır” diyerek Başkanlığımızın gençlik çalışmalarına verdiği önemi aktardı.

Toplantı, Gençlik çalışmalarından sorumlu İl Müftü yardımcısı Esra Özdemir’in yapılacak projeler ile ilgili bilgilendirmesi ile tamamlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda