Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Batman Müftülüğü Ve Diyanet...

Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Batman Müftülüğü Ve Diyanet Vakfı Batman şubesi Vekaletle Kurban Kesim Ve Dağıtım Tesislerinde Incelemelerde Bulundu.

batman il müftümüz turgut erhan batman müftülüğü ve diyanet vakfı batman şubesi vekaletle kurban kesim ve dağıtım tesislerinde incelemelerde bulundu.

23 Temmuz 2021 - 10:15

Batman Merkezde 365, ilçelerinde 335 olmak üzere  toplam 700 Kurban vekaleti alarak TDV aracılığıyla Batman'da kurulan kesim merkezinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarina uygun bir şekilde kurbanları kestiklerini belirten Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, kurban etlerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından aldıkları liste doğrultusunda Din görevlilerimiz ve gönüllerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”