Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Il Müftü Yardımcılarıyla...

Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Il Müftü Yardımcılarıyla Birlikte Batman Merkez Hilal Mahallesinde Inşaatı Devam Eden şeyh Selman Camii Ve Taziye Evi Inşaatında Incelemelerde Bulundu.

batman il müftümüz turgut erhan il müftü yardımcılarıyla birlikte batman merkez hilal mahallesinde inşaatı devam eden şeyh selman camii ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu.

25 Ekim 2020 - 10:15

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan İl Müftü yardımcılarıyla birlikte Batman Merkez Hilal Mahallesinde inşaatı devam eden Şeyh Selman Camii ve taziye evi inşaatını gezdi.

Şeyh Selman Camii ve taziye evi İnşaatında incelemelerde bulunan İl Müftümüz, inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

Milletimizin dini vecibelerini yerine getirmesinde önemli bir yeri olan camilerimizin halkımızın rahat ve huzur içinde ibadetlerini yapabilecekleri bir şekilde olması gerektiğini belirten İl Müftümüz Erhan, Camilerin yapımına vesile olanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda