Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Müftü Yardımcılarıyla...

Batman Il Müftümüz Turgut Erhan Müftü Yardımcılarıyla Birlikte Batman Merkez şafak Mahallesinde Inşaatı Devam Eden Huzur Camii Ve Kur’an Kursu Inşaatını Gezdi.

batman il müftümüz turgut erhan müftü yardımcılarıyla birlikte batman merkez şafak mahallesinde inşaatı devam eden huzur camii ve kur’an kursu inşaatını gezdi.

17 Ekim 2020 - 10:15

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan Müftü yardımcılarıyla birlikte Batman Merkez Şafak Mahallesinde inşaatı devam eden Huzur Camii ve Kur’an Kursu inşaatını gezdi.

 

1994 yılında ibadete açılan ve zamanla gövdesinde çatlaklar oluşması nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talimatıyla yıkılıp yeniden yapılması kararlaştırılan Huzur Camii ve Kur’an Kursu İnşaatında incelemelerde bulunan İl Müftümüz, inşaatın durumu hakkında bilgi aldı.

 

Milletimizin dini vecibelerini yerine getirmesinde önemli bir yeri olan camilerimizin halkımızın rahat ve huzur içinde ibadetlerini yapabilecekleri bir şekilde olması gerektiğini belirten İl Müftümüz Erhan, Camilerin yapımına vesile olanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”