Batman Pazaryeri Mahallesi Cami, Kur’an Kursu Ve Taziye Evi Temel...

Batman Pazaryeri Mahallesi Cami, Kur’an Kursu Ve Taziye Evi Temel Atma Töreni Il Müftümüz Turgut Erhan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi.

batman pazaryeri mahallesi cami, kur’an kursu ve taziye evi temel atma töreni il müftümüz turgut erhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

13 Ekim 2020 - 10:15

Batman Pazaryeri Mahallesi Cami, Kur’an Kursu ve taziye evi  temel atma töreni İl Müftümüz Turgut Erhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman Merkezde inşaatına başlanan Pazaryeri Cami, Kur’an Kursu ve Taziye evi İnşaatı çevresinde incelemelerde bulunan ve temel atma töreni öncesinde konuşan İl Müftümüz Erhan;

‘Böyle bir binayı inşa etmek ancak bir inancın, bir sevdanın eseridir. Bu ancak gönlü ve kalbi bu işin içerisine koymakla mümkün olabilir. Dünyada Allaha ibadet edilen yerleri ve orada insanların Allaha ibadet etmeye sebep olduğu mekanları inşa edenlere Allah’ta ahiret gününde bunun mükafatını şüphesiz verecektir.

Bugün burada bu camimizin temelini, Rahman ve Rahim isimlerini anarak atıyoruz. Rabbimiz temelini attığımız bu camiyi en kısa sürede bitirmeyi ve içinde ibadet etmeyi bizlere nasip eylesin, şehrimize hayırlı ve mübarek eylesin, emek ve gönül verenlere yardım eylesin, hayırlarını kabul etsin.

Bu camimizin temelinden tamamlanmasına kadar emeği geçecek olan, projesinden işçisine, mimarından mühendisine herkesten Allah razı olsun, onları her türlü tehlikeden bertaraf eylesin ” şeklinde konuştu.

İl Müftümüz Turgut Erhan’ın yaptığı konuşmanın ardından ilk beton döküldü.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...