Bayburt’ta 11 Yaşındaki Suzan şevval 6 Ayda Uzaktan Eğitimle...

Bayburt'ta 11 Yaşındaki Suzan şevval 6 Ayda Uzaktan Eğitimle Hafız Oldu

11 yaşındaki suzan şevval 6 ayda uzaktan eğitimle hafız oldu

23 Ocak 2021 - 10:25

Bayburt İl Müftülüğü Danişment Yatılı Kız Kur’an Kursuna kayıtlı olarak eğitim-öğretim gören 11 yaşındaki Suzan Şevval Türker 6 ayda uzaktan eğitimle hafız oldu.

Ailesinin teşvikleri ve kendi isteğiyle hafızlık eğitimine başlayan Suzan Şevval Türker, özverili çalışmaları ve hocalarının desteğiyle 6 ayda hafızlığını tamamladı.

Diyanet Haber’e açıklamada bulunan Suzan Şevval Türker: “Rabbimizin Kelamı, hayatımızın rehberi Kur’an-ı Kerimin tamamını ezberlememde kolaylık gösteren Rabbime hamd eder. Şahsıma emek veren kıymetli hocalarıma ve aileme teşekkür ederim.” Dedi.

Konu ile ilgili Diyanet Haber’e bilgi veren Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu: “Büyük bir başarı örneği sergileyerek altı ay gibi kısa sürede hafızlığını ikmal eden Suzan Şevval Türker evladımızı tebrik ediyorum. Küçük yaşta Kelam-ı Kadim-i kalbine yazan bu güzel evladımızı Rabbim Kur’an-ın ve Sünnetin yolundan ayırmasın. Evlatlarına en güzel mirası bırak Türker ailesini tebrik ediyorum. Bu güzel evladımızın hafız olmasında emeği gecen Hocası Güler Zozik’e teşekkür ediyorum.” Açıklamalarında bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...
Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.